М'ясо по-французьки: простий рецепт

М'ясо по-французьки - інгредієнти:
  • 400 г свинини,
  • 2 цибулини,
  • 1 зубок часнику,
  • 2 помідори черрі,
  • 1 болгарський перець,
  • 2 гілочки зелені,
  • 100 г твердого сиру,
  • 100 г вершкового сиру,
  • 100 г майонезу,
  • 100 г сметани,
  • 20 г олії,
  • щіпка коріандру,
  • червоний мелений перець за смаком,
  • чорний мелений перець за смаком,
  • сіль за смаком.
М'ясо по-французьки - приготування:
  1. Свинину поріж поперек волокон невеликими шматочками приблизно 1,5-2 см.
  2. Відбий м'ясо, посоли і посип спеціями.
  3. Цибулю поріж півкільцями. Подрібни часник. Потри на дрібну терку твердий сир.
  4. Змішай майонез, сметану, вершковий сир і часник.
  5. На змащений олією лист помісти м'ясо, зверху на нього виклади соус, потім шар цибулі і знову соус.
  6. Зверху м'ясо по-французьки посип тертим сиром.
  7. Відправ м'ясо у розігріту до 200°С духовку і випікай протягом 30-40 хвилин.
  8. Подавай м'ясо по-французьки, прикрасивши помідорами, болгарським перцем і зеленню.
Смачного!

Коментарі