Картопля по-українськи, запечена в духовці


Якщо хочете здивувати рідних блюдом з національним колоритом, дивіться, як приготувати картоплю по-українськи, запечену в духовці. Це смачна картопля в фользі з копченою грудинкою і цибулею.

Складові:

Картопля - 1 Кілограм
Грудинка копчена - 200 Грам
Цибуля - 1 Штука
Зелень - 1 Пучок
Сіль, перець - За смаком

Кількість порцій: 4-5

Як приготувати "Картопля по-українськи, запечена в духовці"

1. Картоплю розрізати на половинки. 2. Цибуля наріжте кільцями середньої товщини. 3. Грудинку розрізати на тонкі скибочки. 4. На картоплю викладіть грудинку, потім - колечко цибулі, накрийте другою половинкою картоплі і зафіксуйте дерев'яною шпажкою. 5. Кріп дрібно нарубати, додайте солі, перцю і залийте окропом. 6. У цю суміш занурте кожну картоплю і замотайте її в фольгу. Випікайте в духовці при температурі 200 градусів. Молоду картоплю готуйте 20-30 хвилин, а стару - 30-40 хвилин. 7. Наша страва готова. Смачного!

Коментарі