Такий ось простий рецепт сирників по-київськи особисто мене дуже порадував, адже зазвичай сирники довго готуються, але швидко з'їдаються. А тут, напевно, через сухарі, вони виходять дуже апетитні, але і дуже ситні - багато за один раз не з'їси. Так що рекомендую цей рецепт приготування сирників по-київськи взяти собі на замітку на випадок раптових гостей!
Складові:
Домашній сир - 400 Грам
Борошно - 100 Грам
Родзинки - 70 Грам
Вишня сушена - 70 Грам
Яйце - 1 Штука
Цукор - 1 ст. ложка
Сухарі панірувальні - 3 ст. ложки
Борошно - 100 Грам
Родзинки - 70 Грам
Вишня сушена - 70 Грам
Яйце - 1 Штука
Цукор - 1 ст. ложка
Сухарі панірувальні - 3 ст. ложки
Кількість порцій: 5-6
Як приготувати "Сирники по-київськи"
1. Сухофрукти (родзинки і вишню) заллємо невеликою кількістю гарячої води, щоб відтанули і набрякли. 2. Тепер змішаємо тісто - домашній сир, яйце, цукор, ванілін для початку, а потім потроху всипаємо борошно. 3. Формуємо такі ось однакові кульки. 4. Акуратно в центр кожного викладаємо трохи сухофруктів і заклеюємо края. 5. Вмочуємо в білі панірувальні сухарі, трохи сплющуючи. Повинна бути товщина приблизно сантиметр. 6. Обсмажуємо на вершковому маслі з двох сторін. Готово. Смачного!
Коментарі
Дописати коментар