Котлети по-київськи


Знайоме блюдо і знайомий смак. Почнемо з м'яса: розріжте грудинку навпіл і добре відбийте. Підготуйте паніровці і кляр з яйця. Зробіть начинку з масла і зелені. На шматочок м'яса покладіть трохи начинки і поверніть у вигляді рулету, щільно закривши краю, запаніруйте і обсмажте з усіх боків на сковороді. На стіл подавайте в гарячому вигляді. Смачного!

Складові:

Панірувальні сухарі - 200 Грам
Куряча грудка - 400 Грам
Вершкове масло - 50 Грам
Яйце - 1 Штука
Пучок зелені - 1 Штука
Рослинна олія - ​​За смаком
Сіль, спеції - За смаком

Кількість порцій: 2

Як приготувати "Котлети по-київськи"

1. Курячі грудки потрібно розрізати на дві частини і добре відбити. 2. Підготуйте панірувальні сухарі, кляр з збитого з дрібкою соллю і перцю яйця, а також начинку для котлет із замороженого вершкового масла і подрібненої зелені. 3. На шматочок м'яса покладіть трохи начинки і поверніть у вигляді рулету, щільно закривши краю. 4. Двічі занурте котлету до кляру і панірувальних сухарів. 5. І обсмажте з усіх боків на олії. Переважно смажити у фритюрі, але можна обійтися і звичайною сковородою. На стіл подавайте в гарячому вигляді. Смачного!


Коментарі