Знайоме блюдо і знайомий смак. Почнемо з м'яса: розріжте грудинку навпіл і добре відбийте. Підготуйте паніровці і кляр з яйця. Зробіть начинку з масла і зелені. На шматочок м'яса покладіть трохи начинки і поверніть у вигляді рулету, щільно закривши краю, запаніруйте і обсмажте з усіх боків на сковороді. На стіл подавайте в гарячому вигляді. Смачного!
Складові:
Панірувальні сухарі - 200 Грам
Куряча грудка - 400 Грам
Вершкове масло - 50 Грам
Яйце - 1 Штука
Пучок зелені - 1 Штука
Рослинна олія - За смаком
Сіль, спеції - За смаком
Куряча грудка - 400 Грам
Вершкове масло - 50 Грам
Яйце - 1 Штука
Пучок зелені - 1 Штука
Рослинна олія - За смаком
Сіль, спеції - За смаком
Коментарі
Дописати коментар