Інгредієнти для крему:
- молоко - 500 мл
- жовтки - 5 шт.
- цукор - 100 г
- кукурудзяний крохмаль - 60 г
- вершкове масло - 40-50 г
- ванільний цукор - 1 п. ( 10 г )
- пшеничне борошно в/г - 250 г
- вершкове масло - 120 г
- цукор - 80 г
- яйце (велике) - 1 шт.
- ягоди (полуниця, малина, смородина, чорниця, вишня і т.п.) - 400-500 г
- білий шоколад (за бажанням) - 90 г
- Приготування ягідного тарта з заварним кремом.
Сьогодні хочу поділитись з вами рецептом дуже смачного і дуже літнього тарта – хрустка пісочна основа, ніжний заварний ванільний крем і багато – багато ягід! Тому, поки ягідний сезон ще у розпалі, – ловіть момент і насолоджуйтесь :)))
Кількість інгредієнтів розрахована на форму діаметром 27 см.
Кількість інгредієнтів розрахована на форму діаметром 27 см.
Коментарі
Дописати коментар