Картопляна запіканка з овочами на вечерю


Сьогодні рецепт приготування простої, смачної і ситного страви. Такою стравою ви нагодуйте велику сім'ю або велику компанію, а готується вона дуже просто і швидко. Готується з продуктів, які фактично завжди є в холодильнику.

Інгредієнти:
картопля - 2 кг;
ковбаса - 500 г;
помідор - 2 шт.;
сир - 200 г;
рослинне масло - 1 ст. л.;
зелень;
сіль;
перець.

Для заливки:
яйця - 5 - 6 шт.;
вершки - 200 мл;
сіль;
перець;
томатна паста - 1 ч. л.

Процес приготування картопляної запіканки з овочами на вечерю.




Ковбасу нарізаємо кубиками. Можна використовувати абсолютно будь-яку ковбасу: шинку, копчену і т. п.
Підготуємо заливку. До яєць додаємо вершки, сіль, перець і томатну пасту. Все добре перемішуємо. Заливка готова.

Натираємо сир на крупній тертці.

Деко, на якому будемо запікати нашу страву, змащуємо рослинним маслом і викладаємо картоплю, нарізану таким ось чином. Ця картопля перед цим покипіла у воді 5 хвилин.

Далі картоплю потрібно залити заливкою. Засипаємо нашу ковбасу.

Через 20 хвилин у нас все готово, засипаємо все сиром і відправляємо в духовку ще на 10 хвилин, щоб наша страва підрум'янилася. За бажанням посипаємо зеленню і можемо подавати на стіл.
Смачного!

Коментарі