Віденський шніцель


Складові:

Телятина - 700 Грам
Панірувальні сухарі - 1 Стакан
Борошно - 1 Стакан
Яйце куряче - 2 Штуки
Сіль, перець, спеції - За смаком
Молоко - 3 ст. ложки
Рослинна олія - ​​100 мілілітрів

Як приготувати "Віденський шніцель (класичний рецепт)"

1. Для приготування шніцеля класичного нам необхідно взяти м'ясо телятини. Наріжте його на пластини. 2. М'ясо відбийте молоточком з двох сторін. 3. Посоліть і поперчіть шматочок з обох сторін. 4. В одній мисочці збийте яйця з молоком. В іншу насипте борошно, а в третю - панірувальні сухарі. 5. Занурте шніцель в збите яйце, потім в борошно, потім знову в яйце, потім в панірувальні сухарі. Викладіть на розігріту сковороду і обсмажте з двох сторін до готовності (вогонь середній, на кожній стороні по 5-7 хвилин). 6. Подайте шніцель до столу, додавши нарізані овочі або гарнір на ваш смак. Смачного!

Коментарі